Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε : 2310311140

Αυτοκινήτου

Δίπλωμα αυτοκινήτου (Β' κατηγορίας)

Ήρθε η ώρα να αποκτήσετε δίπλωμα αυτοκινήτου; Εμπιστευθείτε την εκπαίδευση σας στους έμπειρους εκπαιδευτές της σχολής μας. Tο πρόγραµµα εκπαίδευσης της σχολής αποσκοπεί στο ν’ ανταποκριθούν οι µαθητές της στις υψηλές απαιτήσεις των ελληνικών δρόμων και στοχεύει στο να τους καταστήσει ολοκληρωμένους οδηγούς.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

  1. Ταυτότητα
  2. 4 φωτογραφίες διαβατηρίου
  3. Α.Φ.Μ. (σε δημόσιο έντυπο)
  4. Αριθμός μητρώου ασφάλισης (π.χ. ΙΚΑ, ΟΑΕΕ, κ.α.)

 

Η σχολή μας αναλαμβάνει όλη την διαδικασία έκδοσης παραβόλων και του δελτίου υποψηφίου οδηγού στην διεύθυνση μεταφορών εώς και την παραλαβή του διπλώματος σας.

ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα υποχρεωτικά μαθήματα θεωρίας  πραγματοποιούνται στην σχολή μας, στα θεωρητικά μαθήματα γίνεται επεξήγηση όλου του βιβλίου με σκοπό την εμπέδωση του ΚΟΚ. Τα μαθήματα γίνονται σε κλειστά τμήματα 3-4 ατόμων εντός μιας εβδομάδας με ευέλικτο πρόγραμμα μαθημάτων. Στην αίθουσα θεωρίας υπάρχουν όλα τα κατάλληλα εποπτικά μέσα για την άρτια εκπαίδευση των υποψηφίων οδηγών.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Τα πρακτικά μαθηματα πραγματοποιούνται από εκπαιδευτές με εμπειρία στην εκπαίδευση αρχαρίων οδηγών, με καινούργια οχήματα. Τα ελάχιστα πρακτικά μαθήματα που προβλέπονται από το νόμο είναι 25 των 45΄, τα οποία γίνονται κυρίως στην ανατολική Θεσσαλονίκη, σε όλα τα είδη δρόμων, κατοικημένη περιοχή, επαρχιακό δίκτυο και ταχείας κυκλοφορίας ώστε ο μαθητής να έχει μια ολοκληρωμένη εικόνα οδήγησης.

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΑΣ: Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας στην περίπτωση που δεν κατοικείτε κοντά στην σχολή μας, ξεκινάμε  τα πρακτικά μαθήματα από την οικία σας. (αφορά συγκεκριμένες περιοχές της ανατολικής Θεσ/νίκης)

Παρακαλούμε επικοινωνήστε με την γραμματεία της σχολής για περαιτέρω διευκρινίσεις  σχετικά με την έκδοση διπλώματος αυτοκινήτου.