Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε : 2310311140

 Νέα

May 24, 2019
Προγραμματισμός Εξετάσεων Οδήγησης

Μετά από την πολύμηνη αναμονή όλων μας για τις πρακτικές εξετάσεις οδήγησης από τον Σεπτέμβριο του 2018, με μια παύση τον Φεβρουάριο 2019 επιτέλους βλέπουμε φως.

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι μετά από τις επίμονες προσπάθειες μας να βρεθεί λύση στο πρόβλημα του ασφαλιστικού συμβολαίου εξεταζομένου όπως ορίζετε από τον νέο νόμο 4599/2019 η σχολή μας κατάφερε ΠΡΩΤΗ στην πόλη της Θεσσαλονίκης να πάρει έγκριση για την καταλληλότητα τέτοιου προϊόντος από την εταιρεία INTERLIFE.

Αίτηση και Έγκριση συμβολαίου

Έτσι λοιπόν σήμερα Παρασκευή καταθέσαμε το πρώτα 10 δελτία μαθητών για εξετάσεις οδήγησης. Οι οποίοι να σημειωθεί ότι έχουν ολοκληρώσει τον κύκλο εκπαίδευσης τους και είναι σε αναμονή εξέτασης από τον Σεπτέμβριο του 2018.

Είμαστε όμως συγκρατημένα αισιόδοξοι διότι σε ερώτημα μας προς την υπηρεσία μεταφορών ως προς τον προγραμματισμό τον δελτίων λάβαμε την παρακάτω απάντηση που μας προβλημάτισε.

Ερώτημα και απάντηση για προγραμματισμό

Σε κάθε περίπτωση ο προγραμματισμός πρακτικών εξετάσεων έχει ξεκινήσει σήμερα 24/05/2019, όπως ορίζει ο νόμος 4599/2019 και οι διευκρινιστικές εγκύκλιοι που έχουν εκδοθεί από το Υπ. Μεταφορών οι εξετάσεις πρέπει να ξεκινήσουν άμεσα, θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις.

Comments are closed.